munana-sounds-soundhealing

Soundhealing

Wat is Soundhealing?

Kunnen we dichterbij onszelf komen door klanken en frequenties? Kan geluid genezen? Door diep in mijzelf te keren heb ik ontdekt wat energie, sound en trilling doet. Soundhealing wordt al eeuwen gebruikt. De trillingen die voortkomen uit klankschalen en handpan hebben een positieve werking op onze mind en een helend effect op het gebied van pijn, angst en depressie. Soundhealing heeft daarnaast een gunstige werking op het verminderen van stress. Soundhealing brengt je in contact met je zelfhelend vermogen en je eigen Bron-connectie. De trilling van de instrumenten brengt je in een diepe ontspanning, waardoor diep gewortelde
patronen en trauma’s kunnen loskomen op cel niveau en van daaruit het lichaam kunnen verlaten. Alles in ons leven is energie en frequentie. En om de helende werking te bereiken worden er verschillende instrumenten gebruikt waaronder klankschalen, handpan en een gong. Deze instrumenten zorgen ervoor dat je in een meditatieve staat komt

Anderhalf jaar heb ik in een tent “in the middle of nature” gewoond, back to basic. En me de vraag gesteld: “Wie ben ik als ik niets meer heb? Geen baan meer, geen spullen meer, familie en vrienden achter gelaten en ik off grid, zelfvoorzienend leef?” Wat ik heb hervonden is mijn meest pure authentieke zelf en de passie voor soundhealing en handpan.

Na anderhalf jaar van diepzielduiken en verder ontwikkelen ben ik terug in Nederland alwaar ik mijn boodschap en wijsheid, mijn passie en soundhealing en mijn authentieke zelf, mag delen met de wereld.

Effecten op lichaam en geest.

Ons lichaam reageert op de trillingen van de instrumenten. We bestaan voor 70% uit water, wat een goede geleider is voor deze geluidstrillingen. De trillingen helpen om je lichaam verder te ontspannen. Blokkades in je lichaam die zijn ontstaan door stress, ziekte of depressie kunnen worden opgeheven door de frequenties van het geluid. Je lichaam komt weer tot rust. Klanken verminderen de activiteiten in je hoofd, waardoor je innerlijke vrede ervaart. Dit ondersteunt het vrijlaten van fysieke, emotionele en mentale spanningen.

Als je luistert naar soundhealing, dan zul je merken dat je erg goed kunt ontspannen. Tijdens deze diepe ontspanning maken je hersenen zogeheten “Alpha-golven” aan. Als je nog dieper kunt ontspannen dan produceren je hersenen “Theta-golven”. In deze staat kun je met je ogen dicht spontaan kleuren of beelden zien. Je kunt dit ervaren als dagdromen. Op dit “theta-niveau” ontstaan vaak nieuwe creatieve, inspirerende ideeën.

De rustgevende klanken van soundhealing kunnen er ook voor zorgen dat je makkelijker in slaap valt en beter slaapt. Je hoeft dan ook niets te doen. Enkel te liggen en de klanken over je heen laten komen. Je zult letterlijk een klankreis maken die voelbaar is in je lijf. Dit werkt op een veel dieper niveau dan bijvoorbeeld massage. Je zakt hierdoor uit je hoofd en in je lijf. Een weldaad voor lichaam en geest.

De voordelen van soundhealing:
Stress verlagend, meer rust in je hoofd, beter concentreren, contact maken met je intuïtie / je innerlijke stem, rust en vrede ervaren in je lichaam en geest.

Een soundhealing-sessie duurt ongeveer 75 minuten. Achteraf is er altijd de mogelijkheid om te delen en na te genieten onder het genot van een kopje thee of water.

Impressie

Munaña sounds boeken voor een soundhealing

 

neem vrijblijvend contact met mij op