Over mij

Tijdens een turbulente periode in mijn leven, ontdekte ik de handpan. Het was liefde op het eerste gezicht. Iets in mij wist dat dit onderdeel zou worden van een nieuwe toekomst. Ik liet alles achter en vertrok naar een community in Portugal. Daar ging ik door allerlei lagen van transformatie, waarbij het verkennen van de handpan een deel van mijzelf werd.

Al snel ontdekte ik dat ik de muziek door mij heen kon laten stromen, door er eenvoudigweg aan toe te geven. Geen denken, maar overgave. Inspiratie, meegaan met de klanken, oordeelloos in de flow. Spelen vanuit het hart, luisteren naar wat zich door mij heen wil laten horen. Vrije expressie, vreugde, intuïtie. Een stap terug zetten en alleen maar toegeven aan het ritme.

Anderhalf jaar heb ik in een tent “in the middle of nature” gewoond, back to basic. En me de vraag gesteld: “Wie ben ik als ik niets meer heb? Geen baan meer, geen spullen meer, familie en vrienden achter gelaten en ik off grid, zelfvoorzienend leef?” Wat ik heb hervonden is mijn meest pure authentieke zelf en de passie voor soundhealing en handpan.

Na anderhalf jaar van diepzielduiken en verder ontwikkelen ben ik terug in Nederland alwaar ik mijn boodschap en wijsheid, mijn passie en soundhealing en mijn authentieke zelf, mag delen met de wereld

Brigitte_Wolfhagen

Munaña sounds boeken voor events of festivals

neem vrijblijvend contact met mij op